Tikai glāze maltās gaļas un gatavoju kotlešu kalnu! Dalos ar “triku”. Recepti prasa visi, kuri mēģinājuši

 

Kad pirmo reizi pagatavoju šādas kotletes, mans vīrs pat nepamanīja, ka tajās 50% no sastāvdaļām nav nemaz gaļa. Šodien vēlos dalīties ar nesen atrasto recepti.

Šīs kotletes mums tik ļoti iepatikās, ka tagad kotletes no tīras maltās gaļas gatavoju daudz retāk.

Recepte ir ekonomiska, kotletes sanāk daudz un ļoti sulīgas! Ja jums mājās ir kāds gabaliņš maltās gaļas, noteikti izmēģiniet šīs kotletes. Tās ir ļoti, ļoti garšīgas!

Tās ir ekonomisks ēdiens, jo var izmantot dažādas sastāvdaļas un pielietot atlikumus, kas citādi varētu tikt izmesti. Kotletes var viegli uzglabāt ledusskapī vai sasaldēt, kas ļauj tās pagatavot iepriekš un izmantot vēlāk, ietaupot laiku un pūles ikdienā.

Un past galvenais – Kotletes ir vienkārši un ātri pagatavojamas. Pat iesācējiem virtuvē tās ir viegli izcept, un receptes var viegli pielāgot.

Kāpēc jāmet lauru lapu tualetē un citi noslēpumi, kurus zina tikai labākās saimnieces

 Lasi arī: Tagad telefonkrāpnieki baidās zvanīt manai mammai. Viņa zina trīs frāzes, kas viņus biedē kā uguns

Precīzas sastāvdaļas atradīsi raksta beigās!

 

Pagatavošanas gaita:

Ar blenderi sajaucu sīpolus, olas, sāli, melnos piparus un ķiplokus.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment